DOLAR 32,3501 0.29%
EURO 35,1454 -0.01%
ALTIN 2.307,351,32
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmir’den acı haber: Aranan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
  • Haber Ondan
  • İzmir’den acı haber: Aranan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

İzmir’den acı haber: Aranan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

ABONE OL
Aralık 14, 2020 12:42
İzmir’den acı haber: Aranan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Menderes ilçesinin kırsal Dereköy ile Görece mahallerini ayıran dere yatağı, dün akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran sağanakla suyla doldu. Dün saat 19.00 sıralarında, bir hafif ticari araç, suların yükseldiği dere yatağından geçerken akıntıya kapıldı.

FOTO: DHA

Sel sularının sürüklediği araçtaki Engincan Parlatan, Derya Parlatan ve Ayhan Aliştart kendi imkanları ile kurtuldu, arkadaşları Mehmet Aslan (35) ve Soner Uyar ise kayboldu.

FOTO: DHA

İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma, AFAD, 112 Acil Servis ve Kızılay ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı aramada sürüklenen hafif ticari araç 800 metre ilerde dere kıyısına vurmuş olarak bulundu.

FOTO: İHA / İzmir’de 4 gün boyunca etkili olan sağanak yağış nedeniyle Karşıyaka ilçesinde deniz taştı. Felaketin boyutu havadan görüntülendi.

İKİ KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Kbir aybolan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kayboldukları yerin 5 kilometre ilerisinde su yüzeyinde bulunan ceset, İzmir Emniyet Müdürlüğü deniz polisi tarafından tarafından kıyıya çıkartıldı(DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.