DOLAR 32,5976 0.35%
EURO 34,8329 0.22%
ALTIN 2.506,700,91
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbullular dikkat! Yeni hafta yağışla başlayacak…
  • Haber Ondan
  • İstanbullular dikkat! Yeni hafta yağışla başlayacak…

İstanbullular dikkat! Yeni hafta yağışla başlayacak…

ABONE OL
Haziran 6, 2021 06:26
İstanbullular dikkat! Yeni hafta yağışla başlayacak…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya dair hava durumu tahminlerini yayınladı. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor ancak yarın İstanbul ve çevresinde yağışlı bir havanın hakim olacağı tahmin ediliyor. Haftanın ilerleyen günlerinde yağışlar etki alanını genişletecek ve Anadolu’nun önemli bir kısmında da görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Tokat çevreleri ile Ordu’nun iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2-4 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında olması beklenmektedir.

İlginizi Çekebilir'Türkiye'nin üçte ikisinde kuraklık acil durum düzeyinde'‘Türkiye’nin üçte ikisinde kuraklık acil durum düzeyinde’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.