DOLAR 32,5600 0.05%
EURO 35,0266 0.51%
ALTIN 2.438,130,63
BITCOIN 2088995-3,58%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da korkunç olay! Bir kadın cinayeti daha…
  • Haber Ondan
  • İstanbul’da korkunç olay! Bir kadın cinayeti daha…

İstanbul’da korkunç olay! Bir kadın cinayeti daha…

ABONE OL
Temmuz 22, 2020 20:39
İstanbul’da korkunç olay! Bir kadın cinayeti daha…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, dün gece saatlerinde Büyükçekmece Piroğlu Sokak’ta bulunan bir evde yaşandı. İddiaya göre, psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Ü.Ö. isimli şahıs, dün akşam saatlerinde kıskançlık krizine girerek iki çocuğunun annesi 8 yıllık eşi Bahar Ö. ile tartışmaya başladı. Kısa süren tartışmanın ardından çift yatak odasına giderek uyudu.

UYKUSUNDA ÖLDÜRDÜ

Gecenin ilerleyen saatlerinde Ü.Ö. kıskançlık krizine tekrar girerek eşini uykusunda boğarak öldürdü. Olayın ardından ne yapacağını şaşıran Ü.Ö., bacanağını arayarak olayı anlattı. Kan donduran olayı duyan bacanağı ise durumu polise bildirdi.

CANİ KOCA TUTUKLANDI

Bacanağının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise Bahar Ö.’ye müdahale etmeye çalıştı. Yapılan çalışmanın ardından sağlık ekipleri Bahar Ö.’nün hayatını kaybettiğini belirledi.

Cani koca Ü.Ö. ise polis merkezine giderek teslim oldu. Emniyette yapılan işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan Ü.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)

İLGİLİ HABER'Sıradaki ben olmak istemiyorum' deyip yardım istemişti! Taciz skandalında yeni gelişme...‘Sıradaki ben olmak istemiyorum’ deyip yardım istemişti! Taciz skandalında yeni gelişme…

İLGİLİ HABERPınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'dan kan donduran ifade!Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı’dan kan donduran ifade!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.