DOLAR 32,3057 0.55%
EURO 35,1582 0.09%
ALTIN 2.243,500,75
BITCOIN 21759941,97%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da kolonya faciası: 2 kişi hayatını kaybetti
  • Haber Ondan
  • İstanbul’da kolonya faciası: 2 kişi hayatını kaybetti

İstanbul’da kolonya faciası: 2 kişi hayatını kaybetti

ABONE OL
Mayıs 15, 2021 12:54
İstanbul’da kolonya faciası: 2 kişi hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, Pendik Fatih Mahallesi Hicaz Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu kardeşler Charyyev Umytjan, Zafyte Umytjan, evde kolonya içti.

Bir süre sonra fenalaşan şahıslar yere yığıldı. Kendilerine ulaşamayan yakınları polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, şahısları yerde yatar vaziyette buldu.

Hayatını kaybettikleri belirlenen Charyyev Umytjan, Zafyte Umytjan isimli kardeşlerin cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Kardeşlerin hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Sağlık ve polis ekipleri, fenalık geçiren vatandaşları sakinleştirdi.

Komşuları Ersin Kurban, “Binamızda oturan Türkmen uyruklu 2 kardeş kolonya içmiş. Hayatlarını kaybetmişler. Yaklaşık 1 senedir bizim binada oturuyorlardı. İnşaat işinde çalışıyorlardı. Kimseye bir zararları yoktu, kendi hallerinde çalışıyorlardı. Çok üzüldük. Bundan 1 hafta önce de bir yakınlarını kaybettiler, ondan dolayı çok üzgünlerdi” diye konuştu. (İHA)

İlginizi ÇekebilirOtel odasında kolonya içti, hastanelik olduOtel odasında kolonya içti, hastanelik oldu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.