DOLAR 32,3665 0.14%
EURO 34,9992 -0.27%
ALTIN 2.324,870,25
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da hasta kurbanlar için sahte küpe üreten şebeke çökertildi
  • Haber Ondan
  • İstanbul’da hasta kurbanlar için sahte küpe üreten şebeke çökertildi

İstanbul’da hasta kurbanlar için sahte küpe üreten şebeke çökertildi

ABONE OL
Temmuz 28, 2020 20:55
İstanbul’da hasta kurbanlar için sahte küpe üreten şebeke çökertildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurban Bayramı öncesinde hasta hayvanları piyasaya sürmeye çalışan şüphelilere yönelik operasyon Asayiş Şube ekiplerince gerçekleştirildi.

Gasp Masası’nda çalışan polisler, kısa süre önce sağlıksız hayvanları piyasaya sürmeye çalışan bir şebekeyi belirledi.

Teknik ve fiziki takip çalışmalarıyla izlenen şüphelilerin veteriner kontrolünden geçen sağlıklı hayvanların kulak küpelerini kopyalayarak sahtesini yaptığı anlaşıldı.

Foto: Sözcü

YAKALANDILAR

Şüphelilerin elde ettikleri ikinci küpeyi hasta hayvanlara taktığını belirleyen polis ekipleri harekete geçti. Hastalıklı hayvanları kurban pazarlarına götürmeyi planlayan şüphelilerin yakalanması için operasyon kararı alındı.

SAHTE KÜPELER ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilerin Arnavutköy ve bazı ilçelerdeki adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskında 6 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çok sayıda ikizleme yapılmış sahte hayvan kulak küpesi ele geçti. Soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi.

İLGİLİ HABERBayrama günler kala Diyanet'ten kurbanlık uyarısı!Bayrama günler kala Diyanet’ten kurbanlık uyarısı! İLGİLİ HABERErdoğan'dan bayram uyarısı: Çok ama çok dikkat edilmesini milletimden rica ediyorumErdoğan’dan bayram uyarısı: Çok ama çok dikkat edilmesini milletimden rica ediyorum

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.