DOLAR 32,3735 0.16%
EURO 34,9912 -0.26%
ALTIN 2.324,600,24
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Emniyeti’nde bazı müdürlerin yeri değişti
  • Haber Ondan
  • İstanbul Emniyeti’nde bazı müdürlerin yeri değişti

İstanbul Emniyeti’nde bazı müdürlerin yeri değişti

ABONE OL
Ocak 14, 2021 03:06
İstanbul Emniyeti’nde bazı müdürlerin yeri değişti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni görevlendirmeye göre İstanbul Personel Şube Müdürü Gökhan Bambal Koordinasyon Şube Müdürlüğü’ne, Bambal’dan boşalan Personel Şube Müdürlüğü’ne ise Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Murat Özburun atandı.

Yaklaşık iki aydır müdür ataması bekleyen Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Şekip Akın,

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapan Ömer Erhan Konanç Esenyurt İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığına, Konanç’tan boşalan İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne ise Engin Süngü getirildi.

Sultanbeyli’de Şekip Akın’dan boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de yeni emniyet müdürü Caner Coşar, Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğüne Sinan Dallı, Bölge Trafik Müdürlüğüne ise Mustafa Demir görevlendirildi.

İlginizi ÇekebilirEmniyet Genel Müdürlüğü'nden eski tip kimlik uyarısıEmniyet Genel Müdürlüğü’nden eski tip kimlik uyarısı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.