DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20726845,61%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş etkinlikleri oluşturma ve networking platformu EKOS’a tohum öncesi turda dikkat çeken yatırımcılar dahil oldu
  • Haber Ondan
  • Teknoloji
  • İş etkinlikleri oluşturma ve networking platformu EKOS’a tohum öncesi turda dikkat çeken yatırımcılar dahil oldu

İş etkinlikleri oluşturma ve networking platformu EKOS’a tohum öncesi turda dikkat çeken yatırımcılar dahil oldu

ABONE OL
Şubat 16, 2021 11:38
İş etkinlikleri oluşturma ve networking platformu EKOS’a tohum öncesi turda dikkat çeken yatırımcılar dahil oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dönemi ile birlikte hayatımızın her alanında değişiklikler yaşandı. Bunların en önemlilerinden biri de özellikle iş dünyası için fiziksel etkinliklerin artık online’a kaymış olması. Her ne kadar offline’daki tecrübeler online olarak şekil değiştirmiş olsa da halihazırda varolan ve son dönemde hayata geçirilen profesyonel uygulamalar, işlerin tıpkı eskiden olduğu gibi yürümesine yardımcı oluyor. Başarılı yatırımcıları arkasına alan EKOS da bu uygulamalardan biri. 

Boston, Massachusetts’de Melis Dural tarafından, 2020’de hayata geçirilen ve ilerleyen aylarda beta sürümü yayına alınan EKOS, profesyonellerin vizyon sahibi iş liderleriyle bağlantı kurmasına, onlarla iş birliği yapmasına iş etkinlikleri ve networking platformu olarak faaliyet gösteriyor. Şimdilik “gizli modda” hizmet veren EKOS’un, Boston, New York, Miami, Londra ve İstanbul’da bulunan 25’ten fazla çalışandan oluşan bir ekibi bulunuyor. 

Networkinge dair her şey mevcut: Yuvarlak masalar, ara odaları, etkinlikler

Üst düzey işlevler açısından EKOS, üyelerin ilgi alanlarına, sektörlerine ve hedeflerine göre seçilmiş kapsamlı canlı ve talep üzerine iş etkinliklerine katılmalarına olanak tanıyor. Kişiler, yuvarlak masalar, ara odaları ve etkinlikler aracılığıyla konuşmalara katılabiliyorlar. Üyeler, kendi halka açık veya özel yuvarlak masa toplantılarını yönetebiliyor ve başarı ödülleri aracılığıyla katılım seviyelerini takip edebiliyor.

EKOS üyeleri, izleyicileri masalarına katılmaya davet edebiliyor. EKOS, eşleştirme algoritması ile profesyonellerin birbirleriyle zahmetsizce bağlantı kurmasını sağlayarak kesintisiz bir ağ deneyimi yaratıyor. 

Tohum öncesi turda dikkat çeken yatırımcılar

EKOS, henüz gizli modda olmasına rağmen yatırımcıların dikkatini de çıktı, zira şirket, tohum öncesi yatırım turunda büyük bir ilgi gördü ve şimdi tohum turuna hazırlanıyor.

Girişimine yatırım yapan isimler arasında Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı Başkanı, Tohum Otizm Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Sualtı Arkeolojisi Vakfı kurucu üyesi ve Contemporary’nin kurucu üyesi iş kadını Caroline Koç, Spinnaker Analytics’in Genel Müdürü Anthony Bordon, Webrazzi kurucusu ve CEO’su Arda Kutsal ve Mynet’in kurucusu ve başkanı, aynı zamanda 212 VC Fonu’nun kurucu ortağı Emre Kurttepeli gibi önemli isimler bulunuyor. 

EKOS’un web sitesine göz atabilir, dilerseniz bekleme listesine isminizi yazdırabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.