DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2073557-2,30%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İngiliz Kraliyet ailesini en çok Google’layan Türk şehri belli oldu
  • Haber Ondan
  • İngiliz Kraliyet ailesini en çok Google’layan Türk şehri belli oldu

İngiliz Kraliyet ailesini en çok Google’layan Türk şehri belli oldu

ABONE OL
Mart 12, 2021 15:18
İngiliz Kraliyet ailesini en çok Google’layan Türk şehri belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siirt’te yaşayan vatandaşlar dünya gündemini yakından takip ediyor. İngiltere kraliyet ailesi ve Buckingham Sarayı ile ilgili çıkan haberleri arama motorunda en çok merak eden illerin başında Siirt geldi. Dünya gündemini takip ederek birinci sırada yer almalarına şaşırdığını belirten Zeki Eren, kendisinin de bu konuyu merak ederek arama motorunda İngiltere kraliyet ailesini arattığını söyledi.

BEN DE MERAK EDİP BAKMIŞTIM

Eren, “Google’de arama motoruna girdiğimde dünyada en çok tıklanan konusu olan İngiltere kraliyet ailesine ben de merak ederek baktım. Siirt ve nüfusunun küçük olmasından dolayı dünyada en çok merak edilen iller arasına girmesi beni çok şaşırttı. Ben de merak edip bakmıştım” dedi.

Miğyedin Tetik adlı vatandaş ise, “Google arama motorunda İngiltere kraliyet ailesini en çok aratan ilin Siirt olmasına çok şaşırdım. Ben de sabah iş yerine gelince ilk işim olarak Google’de kraliyet ailesini aratıp baktım” diye konuştu.

Buckingham Sarayı, en son İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in torunu Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle’ın ABD’li ünlü sunucu Oprah Winfrey’e yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. (İHA)

İlginizi ÇekebilirBomba etkisi yaratan Harry ve Meghan röportajı sonrası İngilizler kararını verdi: Ne zamanlama doğru ne söyledikleriBomba etkisi yaratan Harry ve Meghan röportajı sonrası İngilizler kararını verdi: Ne zamanlama doğru ne söyledikleriİlginizi ÇekebilirSessizliği Prens William bozdu: Irkçı değiliz, Harry ile konuşacağımSessizliği Prens William bozdu: Irkçı değiliz, Harry ile konuşacağımİlginizi ÇekebilirMarkle'ın röportajının yankıları sürüyor! 'Kraliyet ailesi ırk sorununu ele alacak'Markle’ın röportajının yankıları sürüyor! ‘Kraliyet ailesi ırk sorununu ele alacak’

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.