DOLAR 32,6023 0.39%
EURO 34,8079 0.19%
ALTIN 2.492,610,34
BITCOIN 21175524,32%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnce’den dikkat çeken Netflix paylaşımı!
  • Haber Ondan
  • İnce’den dikkat çeken Netflix paylaşımı!

İnce’den dikkat çeken Netflix paylaşımı!

ABONE OL
Temmuz 19, 2020 20:31
İnce’den dikkat çeken Netflix paylaşımı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde özellikle dizilerdeki eşcinsel karakterler nedeniyle AKP ile Netflix arasındaki restleşme sürüyor. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) sansür girişimleri sonucu Türkiye’deki yapımlarını durdurduğu iddia edilen Netflix ile ilgili dikkat çeken bir açıklama da CHP’li Muharrem İnce’den geldi.

“YASAKLAR ÖNCE KOYAN ELİ BAĞLAR”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İnce, “Kadına şiddeti minimum cezalarla geçiştir, çocuk istismarına “bir kereden birşey olmaz” de, katilleri sal sokağa, yetim hakkı yemişleri ödüllendir; kalk NESSFİLİKS’e sansüre giriş.. Ahlakı yanlış yerde arayan zihniyet; unutma ki yasaklar önce koyan eli bağlar” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERDemet Akalın'dan çarpıcı Netflix tepkisiDemet Akalın’dan çarpıcı Netflix tepkisi İLGİLİ HABERNetflix Türkiye'den çekiliyor mu? 'Türkiye'den çekiliyoruz' tweeti ortalığı karıştırdı!Netflix Türkiye’den çekiliyor mu? ‘Türkiye’den çekiliyoruz’ tweeti ortalığı karıştırdı!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.