DOLAR 32,3619 0.12%
EURO 35,0235 -0.23%
ALTIN 2.323,720,20
BITCOIN 22885832,29%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmamoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili dikkat çeken detay
  • Haber Ondan
  • İmamoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili dikkat çeken detay

İmamoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili dikkat çeken detay

ABONE OL
Ekim 28, 2020 08:59
İmamoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili dikkat çeken detay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hastane odasından 29 Ekim mesajı yayınladı.

İmamoğlu, konuşmasında şunları söyledi:

* Cumhuriyet Bayramımızı istediğimiz gibi kutlayamayacağız, biliyorum. Ben de hayatımda ilk defa alanlarda, meydanlarda, törenlerde olamayacağım. Buruk bir Cumhuriyet Bayramı ama olsun önemli olan Cumhuriyetin Bayramı’nı yüreklerde yaşamak.

* Lütfen, yüreğinizde bu bayramı en derinden hissedin, büyük bir yüzyıla hazırlanıyoruz. İstanbul’umuzun ve bütün ülkemizin coşkuyla bu bayramı kutlamasını  diliyorum, o yürekten coşkuyla. Güzel hazırlıklar yapmıştık, bu hazırlıkları izlemenizi tavsiye ediyorum.

* Bu güzel hazırlıkları izlemeden önce gelin bu bayramda, tam saat 19:23’te, yani 29 Ekim’de saat 19:23’te ki ben de odamda hastanede elimde Türk bayrağı ile Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anarak, o güzel İstiklal Marşı’mızı yürekten okuyacağım. Gelin, bayramımızı yürekten kutlayalım.

İlginizi ÇekebilirEkrem İmamoğlu'ndan yeni mesaj: Her şey olumlu yönde gidiyorEkrem İmamoğlu’ndan yeni mesaj: Her şey olumlu yönde gidiyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.