DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20650340,47%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmamoğlu ve Yavaş’tan Pınar Gültekin paylaşımı
  • Haber Ondan
  • İmamoğlu ve Yavaş’tan Pınar Gültekin paylaşımı

İmamoğlu ve Yavaş’tan Pınar Gültekin paylaşımı

ABONE OL
Temmuz 21, 2020 08:35
İmamoğlu ve Yavaş’tan Pınar Gültekin paylaşımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi’nde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’den acı haber geldi.

Beş gündür haber alınamayan ve korkunç bir cinayete kurban gittiği öğrenilen genç kızın cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda varil içinde bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan genç kızın eski sevgilisi C.M.A. ilk ifadesinde genç kızı öldürdüğünü itiraf etti.

“NE KADAR ACI VERİCİ”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, acı haberin ardından Twitter hesaplarından genç kızın fotoğrafıyla paylaşımda bulundu.

İmamoğlu paylaşımında, “Ne kadar acı verici; hayata umutla, neşeyle bakan yüzlerin aramızdan alındığını öğrenmek. Ne kadar tutarsız; özgürlüğü, yaşamı güvence altına almak yerine yasakçılığın peşinden koşmak” ifadelerine yer verdi.

“YÜREĞİMİZ GÜZEL KIZIMIZ İÇİN YANDI”

Mansur Yavaş ise paylaşımında şunları kaydetti: “Yüreğimiz güzel kızımız #pinargultekin için yandı. 5 gündür kayıp olan ve cansız bedenine ulaşılan evladımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Zihniyeti, dili ve eylemi şiddetten arındırmak zorundayız. Kadın cinayetlerini sonlandıracak adımlar atmak hepimizin ortak sorumluluğu.”

İLGİLİ HABERPınar Gültekin'den acı haber geldi! Pınar'ın ölümüyle ilgili korkunç detaylar...Pınar Gültekin’den acı haber geldi! Pınar’ın ölümüyle ilgili korkunç detaylar…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.