DOLAR 32,5631 0.14%
EURO 34,8848 0.62%
ALTIN 2.432,300,00
BITCOIN 21734961,38%
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İl il gezip soygun yapmışlar

İl il gezip soygun yapmışlar

ABONE OL
Şubat 18, 2021 01:27
İl il gezip soygun yapmışlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pamukkale ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan Nurdane S.’nin (75) evine gelen 3 kişi, kaymakamlık personeli olduklarını söyleyerek içeri girdi. Evde inceleme yapma bahanesiyle şüpheliler odaları gezdi. Ardından da Nurdane S.’ye bir süre sonra kaymakamlıktan odun ve kömür yardımı yapılacağını söyleyip ayrıldı.

2 BİN LİRASININ ÇALINDIĞINI ANLADI

Nurdane S. bir süre sonra evinde bulunan 2 bin liranın çalındığını fark edince durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Şüphelilerin kimliklerini tespit eden ekipler, operasyon düzenledi. 3 şüphelinin içinde bulunduğu  kamyoneti Çardak ilçesinde durduran jandarma ekipleri; K.K., S.K. VE A.D.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yapılan incelemede K.K., S.K. VE A.D’nin son 1 ay içinde Denizli, Uşak, Antalya ile Muğla’da yaşlı vatandaşların evlerine yardım verecekleri gerekçesiyle girerek toplam 35 bin TL para çaldıkları belirlendi. DHA

İlginizi ÇekebilirYakınlarından hırsızlık şüphelilerine: Tırsma, ifadeni güzel ver?Yakınlarından hırsızlık şüphelilerine: Tırsma, ifadeni güzel ver?İlginizi ÇekebilirPolis hırsızların peşinde... Duvarı delip kuyumcuya girdilerPolis hırsızların peşinde… Duvarı delip kuyumcuya girdiler

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.