DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0532 -0.24%
ALTIN 2.279,520,10
BITCOIN 22909191,84%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İki il daha sele teslim! Köprü yıkıldı, araçlar sürüklendi
  • Haber Ondan
  • İki il daha sele teslim! Köprü yıkıldı, araçlar sürüklendi

İki il daha sele teslim! Köprü yıkıldı, araçlar sürüklendi

ABONE OL
Ağustos 14, 2021 19:16
İki il daha sele teslim! Köprü yıkıldı, araçlar sürüklendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından önceden uyarısı yapılan sağanak, Narman ve Sarıkamış ilçesinin İnkaya köyünde saat 16.30 sıralarında başladı.

Yaklaşık 20 dakika etkili olan yağış sonrası sel sularının getirdiği çamur ve balçık Erzurum’un Oltu ile Narman ilçelerini birbirine bağlayan karayolunu kapattı.

ARAÇLAR YOLDA KALDI

Sağanak sonrası oluşan selin getirdiği çamur ve balçıkla kapanan yollardaki araçlar daha fazla ilerleyemedi ve yolda kaldı. Sürücüler bir süre yolun ulaşıma açılmasını bekledi.

Karayolları ekipleri, çamur ve balçık sebebiyle kapanan Erzurum- Narman karayolunu yaklaşık 3 saat süren çalışmaların ardından yeniden ulaşıma açtı.

2 OTOMOBİL DEREDE SÜRÜKLENDİ

Öte yandan, selin etkili olduğu Kars’ın Sarıkamış ilçesinin İnkaya köyünün içerisinden geçen dere yatağı taştı. Suların sürüklediği iki otomobil dere yatağında metrelerce sürüklendi.

İlk belirlemelere göre 30’a yakın büyükbaş öldü. Dere yatağı üzerindeki bir köprü de yıkıldı. Yaşananları saniye saniye cep telefonları ile görüntüleyen köylüler, selin durması için bol bol dua etti. DHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.