DOLAR 32,3698 0.16%
EURO 35,0493 -0.16%
ALTIN 2.324,780,24
BITCOIN 2270704-0,67%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İhraç edilmesi gündeme gelen Muharrem İnce ilk günkü programını paylaştı
  • Haber Ondan
  • İhraç edilmesi gündeme gelen Muharrem İnce ilk günkü programını paylaştı

İhraç edilmesi gündeme gelen Muharrem İnce ilk günkü programını paylaştı

ABONE OL
Eylül 2, 2020 10:42
İhraç edilmesi gündeme gelen Muharrem İnce ilk günkü programını paylaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski CHP Yalova Milletvekili ve partisinin son cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,15 gün önce 1000 Günde Memleket Hareketi’ni başlattığını açıklamıştı. “Bizim başlattığımız hareket bir muhalefet hareketi değildir. Parti içi muhalefet hareketi hiç değildir. Amacımız umutsuzluğu yok etmek ve bir çıkış yolu göstermektir” diyen İnce, 4 Eylül Cuma günü Sivas’ta olacak.

(FOTO: Twitter)

Hakkında ihraç talebiyle dilekçe verildiği öne sürülen Muharrem İnce, yeni oluşumunun ilk günkü programını sosyal medyadan paylaştı. İnce, şu ifadeleri kullandı: Demokrasimizi güçlendirmek, ekonomimizi büyütmek, hepsinden de öte milletimize umut olmak için çıktığımız yolculukta Memleket Hareketi için yaptığımız hazırlıklara son sürat devam ediyoruz. İlk adımı Milli Mücadelemizin şehri Sivas’ta atacağız.

İLGİLİ HABEREski CHP'li vekilden çarpıcı iddia: Muharrem İnce hakkında 'ihraç' istemiyle dilekçe verildiEski CHP’li vekilden çarpıcı iddia: Muharrem İnce hakkında ‘ihraç’ istemiyle dilekçe verildi İLGİLİ HABERMuharrem İnce: Bunun hesabını sormak için yollara düşüyoruzMuharrem İnce: Bunun hesabını sormak için yollara düşüyoruz

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.