DOLAR 32,3402 0.18%
EURO 35,1250 -0.18%
ALTIN 2.233,61-0,43
BITCOIN 2046002-6,94%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçişleri Bakanlığı’ndan ‘şampiyonluk’ genelgesi
  • Haber Ondan
  • İçişleri Bakanlığı’ndan ‘şampiyonluk’ genelgesi

İçişleri Bakanlığı’ndan ‘şampiyonluk’ genelgesi

ABONE OL
Mayıs 15, 2021 12:56
İçişleri Bakanlığı’ndan ‘şampiyonluk’ genelgesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de şampiyonun belli olacağı maçlar öncesinde İçişleri Bakanlığı, valiliklere uyarılarda bulundu.

Salgın hastalık nedeniyle tam kapanmanın olduğu günlerde, corona virüsü tedbirleri kapsamında şampiyonluk kutlaması için kalabalıkların cadde, sokak ve meydanlarda toplanmasına izin verilmemesi istendi.

Ayrıca, valiliklerden karşılaşmaların oynanacağı statlara Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği sayı kadar izleyici ve görevli alınması istendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde (GAMER) Emniyet Genel Müdürü ve bakanlık yardımcılarıyla bir araya geldiği toplantıda şampiyonluk kutlamaları ile alakalı görüşlerini açıklayarak, “Şampiyonluk kutlamalarının tam kapanma döneminden sonra yapılması konusunda tedbir alınması gerekir diye düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

İlginizi Çekebilirİçişleri Bakanlığı'ndan bayram genelgesi Kimler muaf olacak?İçişleri Bakanlığı’ndan bayram genelgesi Kimler muaf olacak?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.