DOLAR 32,5737 0.14%
EURO 35,0352 -0.04%
ALTIN 2.437,230,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Kırmızı kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi
  • Haber Ondan
  • İçişleri Bakanlığı duyurdu: Kırmızı kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Kırmızı kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi

ABONE OL
Mayıs 19, 2021 02:13
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Kırmızı kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır Lice kırsalında, Jandarma SİHA/İHA, JÖH ve komando birlikleri ile gerçekleştirilen operasyonda 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiği açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

* İç güvenlik operasyonları kapsamında Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığından alınan istihbarat çerçevesinde, Diyarbakır Lice kırsalında, Jandarma SİHA/ İHA, JÖH ve Komando birlikleri ile gerçekleştirilen operasyonda 2 terörist daha etkisiz hale getirildi.

*Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin Diyarbakır sorumlusu olarak faaliyet gösteren ve Terör Arananlar Listesinde 10 Milyon TL’ye kadar ödülle “KIRMIZI” kategoride aranan Agit Bismil kod adlı Aydın Şimşek olduğu tespit edilmiştir.

*Etkisiz hale getirilen teröristin, 2018 yılından bu yana kanlı terör eylemlerinin talimatlarını vererek birçok vatandaşımızın yaralanması ve öldürülmesi olaylarının faili ve azmettiricisi olduğu bilinmektedir.

İlginizi ÇekebilirÜst düzey PKK'lının öldürüldüğünü duyuran Erdoğan'dan üstü kapalı Sedat Peker açıklamasıÜst düzey PKK’lının öldürüldüğünü duyuran Erdoğan’dan üstü kapalı Sedat Peker açıklaması

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.