DOLAR 32,3717 0.12%
EURO 34,9604 -0.32%
ALTIN 2.323,930,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İBB’den üniversite öğrencileri için ‘askıda’ destek kampanyası
  • Haber Ondan
  • İBB’den üniversite öğrencileri için ‘askıda’ destek kampanyası

İBB’den üniversite öğrencileri için ‘askıda’ destek kampanyası

ABONE OL
Ocak 23, 2021 15:51
İBB’den üniversite öğrencileri için ‘askıda’ destek kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) ihtiyaç sahipleri ile hayırseverleri bir araya getirdiği sosyal destek kampanyasına “eğitim destek paketi” de eklendi.

“Askıda fatura”, “Aile Destek Paketi”, “Anne-Bebek Destek Paketi”nde sonra eklenen “eğitim destek paketi”nden yararlanmak isteyen 5 bin 19 öğrenci başvuruda bulunmuş durumda.

7 BİN TL’LİK YARDIM YAPILDI

Şu ana kadar 28 öğrenciye 7 bin TL’lik yardım yapıldı. “Eğitim Destek Paketi”nden faydalanandanlar ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilmiş üniversite öğrencilerinden oluşuyor. Bu destek paketi ile öğrencilere hayırseverler tarafından tek seferlik 250 TL tutarında eğitim yardımı yapılıyor.

Yapılan yardım, doğrudan üniversite öğrencisinin İstanbulkart’ına yatırılıyor ve öğrenci SMS ile bilgilendiriliyor. İstanbulkart, toplu taşıma araçları dışında bazı marketlerde de kullanılabiliyor.

İlginizi ÇekebilirSon dakika... MEB duyurdu: Öğrenci nakilleri açıldıSon dakika… MEB duyurdu: Öğrenci nakilleri açıldıİlginizi Çekebilirİmamoğlu'ndan 'Halk Ekmek' açıklamasıİmamoğlu’ndan ‘Halk Ekmek’ açıklaması

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.