DOLAR 32,5015 0.27%
EURO 34,6384 0.39%
ALTIN 2.479,45-0,14
BITCOIN %
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hem karantinayı hem de kısıtlamayı ihlal etti
  • Haber Ondan
  • Hem karantinayı hem de kısıtlamayı ihlal etti

Hem karantinayı hem de kısıtlamayı ihlal etti

ABONE OL
Kasım 29, 2020 23:40
Hem karantinayı hem de kısıtlamayı ihlal etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, corona virüsü tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması başlamasının ardından kentin birçok noktasında denetim yaptı.

Ekipler, Bulak Kavşağı’nda durdurdukları minibüs sürücüsü M.T’nin kısıtlamaya uymadığını ve corona virüsü temaslısı olduğu için karantinada olması gerektiğini tespit etti.

Hem kısıtlamayı hem de karantinayı ihlal eden M.T’ye idari para cezası uygulandıktan sonra karantinaya alınmak üzere ambulansla yurda gönderildi.

Foto: İHA

Uygulama kapsamından ekiplerin durdurdukları otomobilin sürücü İlyas D’nin sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiğini belirledi. İlyas D, kendisine idari para cezası uygulayan ekiplere, İstanbul’dan hastanede tedavi gören kayınbabasını ziyaret için geldiğini, İstanbul’dan çıkarken aldığı yakıt fişini göstererek , “Sokağa çıkma kısıtlamasını biliyorum. Saat 15.00’da çıktım ama İstanbul trafiği. Çıkamıyorum, yetişemiyorum” dedi. (İHA)

İlginizi ÇekebilirCoronadan ölen epilepsi hastası çocuğun ailesinden şok iddialar...Coronadan ölen epilepsi hastası çocuğun ailesinden şok iddialar…

İlginizi ÇekebilirCorona vakalarının en çok görüldüğü illerde şoke eden görüntülerCorona vakalarının en çok görüldüğü illerde şoke eden görüntüler

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.