DOLAR 32,4774 0.32%
EURO 35,1201 -0.09%
ALTIN 2.324,150,20
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hastanede ‘pes’ dedirten görüntü! Maskesiz ve eldivensiz corona testi yapan personele soruşturma
  • Haber Ondan
  • Hastanede ‘pes’ dedirten görüntü! Maskesiz ve eldivensiz corona testi yapan personele soruşturma

Hastanede ‘pes’ dedirten görüntü! Maskesiz ve eldivensiz corona testi yapan personele soruşturma

ABONE OL
Eylül 18, 2020 23:37
Hastanede ‘pes’ dedirten görüntü! Maskesiz ve eldivensiz corona testi yapan personele soruşturma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eskişehir’deki bir hastanede corona virüsü testi yapan personel, maskesini çene altına indirip eldiven ve koruyucu kıyafet kullanmadı.

Hasta yakınlarından biri personele, “Maske ve eldiven takmadan test yapıyorsun” diye tepki gösterdi. İkili arasında kısa süreli sözlü tartışma yaşandı.

Hastanedeki skandal görüntüler, hasta yakını tarafından cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

6 AYDIR BU ŞEKİLDE ÇALIŞIYORMUŞ

Görüntülerde hasta yakını test yapan personele, ”Maske ve eldiven takmadan test yapıyorsun. Hasta haklarına da şikayet ettim. Hala da milleti tehdit ediyorsun. Ben evde çocuklarımın yanına girerken, elbiselerimi değiştiriyorum. Ben dışarda maskemi indirdim diye 900 lira ceza yiyorsam, senin böyle çalışman bütün milli servete de yazık. Önlük yok, daha yeni eldiven taktın” dedi.

Test yapan personel ise tartışma sırasında eldiven takarak, kronik rahatsızlığı olduğunu ve 6 aydır bu şekilde çalıştığını söyleyerek, ”6 aydan beri ben bu şekilde çalışıyorum. Şeker tansiyon hastasıyım, ben kronik vakayım. Buraları çamaşır suyu ile temizlettim” diye cevap verdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastane yönetimi görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından personelle ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. DHA

TÜRKİYE’DE SON DURUM
Sağlık Bakanlığı’nın yayımladığı 18 Eylül Cuma gününün tablosuna göre, son 24 saatte 62 kişinin hayatını kaybetmesi sonucu can kaybı 7 bin 377 oldu. Bin 771 yeni vakanın tespit edilmesiyle de toplam vaka sayısı 299 bin 810’a yükseldi.

İLGİLİ HABERSağlık Bakanlığı güncel corona verilerini açıkladı! İşte 18 Eylül tablosu...Sağlık Bakanlığı güncel corona verilerini açıkladı! İşte 18 Eylül tablosu… İLGİLİ HABERABD'de coronadan ölenlerin sayısı 202 bini geçti!ABD’de coronadan ölenlerin sayısı 202 bini geçti!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.