DOLAR 32,3337 0.24%
EURO 35,0471 -0.25%
ALTIN 2.282,110,22
BITCOIN 22838891,33%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Gül ve Düşün’ kitabının yazarı Musa Dinç tutuklandı
  • Haber Ondan
  • ‘Gül ve Düşün’ kitabının yazarı Musa Dinç tutuklandı

‘Gül ve Düşün’ kitabının yazarı Musa Dinç tutuklandı

ABONE OL
Ağustos 28, 2020 22:21
‘Gül ve Düşün’ kitabının yazarı Musa Dinç tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BBC Türkçe’de yer alan habere göre, içindeki tecavüz ifadelerinin yer aldığı kitabın satışının durdurulduğu ve nüshalarının da imha edildiği açıklandı.

Kitabı basan Arı Sanat Yayınevi, “Bahsi geçen kitap yazarının editörlüğünde çıkan bir yayın olup 2019’da bu konu üzerine satışa ve dağıtılma kapatılmıştı. Yayın çizgimiz dışında bir yayın olup hataen çıkmış ve sonrasında da satışa kapatılmıştır” açıklamasını yaparak özür diledi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Sosyal medyada tepkilerin artmasının ardından çocuk kitabının yazarı Musa Dinç de özür diledi. Dinç açıklamasında kitabın satış dışı tutulduğunu ve hem kendi hem de yayınevinin elindeki nüshaların da imha edildiğini belirtti. Milli Eğitim Bakanlığı kitabın bakanlık onaylı olmadığını duyurmuştu.

TUTUKLANDI

Didim Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan ve evinde gözaltına alınan yazar Musa Dinç’in tutuklandığı belirtildi.

İLGİLİ HABERÇocuk kitabında tepki çeken ifadeler! MEB açıklama yaptıÇocuk kitabında tepki çeken ifadeler! MEB açıklama yaptı İLGİLİ HABERFerhan Şensoy'un Elveda SSK kitabındaki bir bölüm sosyal medyanın gündemindeFerhan Şensoy’un Elveda SSK kitabındaki bir bölüm sosyal medyanın gündeminde

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.