DOLAR 32,5271 0.11%
EURO 34,9493 -0.17%
ALTIN 2.438,890,15
BITCOIN 21104370,78%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gözler Kabine toplantısında: Gündem doğalgaz ve sel
  • Haber Ondan
  • Gözler Kabine toplantısında: Gündem doğalgaz ve sel

Gözler Kabine toplantısında: Gündem doğalgaz ve sel

ABONE OL
Ağustos 24, 2020 10:07
Gözler Kabine toplantısında: Gündem doğalgaz ve sel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Toplantının öncelikli başlığı Karadeniz’de bulunan 320 milyar metreküplük doğalgaz rezerviyle ilgili izlenecek yol haritası olacak. Toplantıda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in sunum yapması bekleniyor.

Giresun’da meydana gelen sel felaketi de kabinenin gündeminde olacak. Bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Tarım ve Orman Bakam Bekir Pakdemirli, Kabine üyelerini bilgilendirecek. Kabine’de corona virüsü salgınında vaka sayılarının binin altına düşmemesiyle ilgili yeni tedbirlerin alınıp alınmaması da konuşulacak.

Toplantının bir diğer önemli gündem başlığı ise İstanbul Sözleşmesi olacak. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yapılan çalışmalara ilgili sunum yapacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.