DOLAR 32,3675 0.14%
EURO 34,9736 -0.31%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gizli geçitler açılmış! Maskeli, mesafeli ve dezenfektanlı kumar salonuna kepçeyle girildi
  • Haber Ondan
  • Gizli geçitler açılmış! Maskeli, mesafeli ve dezenfektanlı kumar salonuna kepçeyle girildi

Gizli geçitler açılmış! Maskeli, mesafeli ve dezenfektanlı kumar salonuna kepçeyle girildi

ABONE OL
Ocak 2, 2021 02:04
Gizli geçitler açılmış! Maskeli, mesafeli ve dezenfektanlı kumar salonuna kepçeyle girildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yenice Mahallesi’ndeki bir binada kumar oynandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Belirlenen adrese baskın yapan ekipler, bina önüne gözcü konulduğunu ve tüm girişlerin kapatıldığını tespit etti. Jandarma ekipleri bunun üzerine kapıların açılması yönünde uyarıda bulundu ancak güvenlik güçlerinin çağrısına uyulmadı.

GİZLİ GEÇİTLER AÇILMIŞ

Tarsus Belediyesi’nden talep edilen iş makinesi ile binanın bir duvarı yıkılarak içeri girildi. Gizli geçitlerin açıldığı binanın konferans salonu benzeri geniş bir alan olduğu ve içerideki 89 kişinin kumar oynadığı tespit edilirken, şüphelilerin sosyal mesafe kuralına uygun olarak maskeleri ile oturdukları, her masaya dezenfektan koyulduğu görüldü.

Ekipler, şüphelilere kumar oynamak suçundan 109 bin 25 TL, corona virüsü tedbirlerine uymadıkları için de 321 bin 300 TL olmak üzere toplam 430 bin 325 TL para cezası uyguladı. Yapılan aramalarda, 8 bin 835 pul ele geçirildi.

Öte yandan kumar oynanmasına yer ve imkan sağladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 kişi, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mekan, belediye ekiplerince mühürlenerek kullanıma kapatıldı. DHA

İlginizi ÇekebilirAzerbaycan'da son 24 saatte 341 corona vakasıAzerbaycan’da son 24 saatte 341 corona vakası İlginizi Çekebilir88 yaşında 2 kez coronayı yendi88 yaşında 2 kez coronayı yendi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.