DOLAR 32,3503 0.25%
EURO 35,1638 0.01%
ALTIN 2.305,111,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FETÖ’nün emniyet sorumlusu Özdil’in avukatına hapis cezası
  • Haber Ondan
  • FETÖ’nün emniyet sorumlusu Özdil’in avukatına hapis cezası

FETÖ’nün emniyet sorumlusu Özdil’in avukatına hapis cezası

ABONE OL
Şubat 24, 2021 13:57
FETÖ’nün emniyet sorumlusu Özdil’in avukatına hapis cezası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FETÖ’nün talimatıyla Bank Asya’ya yüklü miktarda para yatırdığı tespit edilen ve örgütün firari emniyet sorumlusu “Kozanlı Ömer” kod adlı Osman Hilmi Özdil’in avukatı olan Orhan Karakuş’un yargılanmasına devam edildi.

Ankara 24. Ağır Ceza Mahkemesince görülen davaya Karakuş, tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS ile katıldı. Davanın bugünkü celsesinde Karakuş ve avukatının esas hakkındaki mütalaaya karşı savunmaları alındı. Suçsuz olduğunu öne süren Karakuş, FETÖ ile irtibatının bulunmadığını savunarak, beraatını talep etti.

Sanık avukatının savunmasının ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, Karakuş’u “silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, hükümle birlikte sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. (İHA)

İlginizi Çekebilir'Fetullahçılar, cinayetleri TSK'ya yıkmam için bana flash bellek verdi'‘Fetullahçılar, cinayetleri TSK’ya yıkmam için bana flash bellek verdi’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.