DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.429,73-0,12
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FETÖ firarisinin torpil listesi

FETÖ firarisinin torpil listesi

ABONE OL
Temmuz 19, 2020 08:29
FETÖ firarisinin torpil listesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, geçen dönem belediyede torpille işe girenlerin listesini dev ekrandan açıkladı.

Yavaş, belediye meclisi toplantısında işe alımların konuşulduğu sırada eski Başkan Melih Gökçek döneminin Genel Sekreteri, FETÖ firarisi Kamil Kılıç’ın referanslarla belediyede işe girenlerin listesini dev ekrana yansıttı. Yavaş’ın ekranda gösterdiği listede, belediyede geçmiş dönemlerde göreve alınan bazı isimlerin, FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Samanyolu TV yöneticileri ve Kılıç’ın referansı ile işe girdiği kaydedildi.

“HEPSİ ŞU AN GÖREVDE”

Yavaş, “Bunlar halen görevde, belki bazılarınızın da ismi çıkacak. Kimlerin torpiliyle işe girdiklerini göreceksiniz, bir şekilde defter de bizim elimizde kaldı” dedi. “Yeni dönemdeki atamaların birçoğunu bizzat ben yaptım” diyen Yavaş sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Benim hızıma ulaşamadıktan sonra, hedefleri yerine getirmedikten sonra babamın oğlu olsa gözüm görmez.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.