DOLAR 32,5937 0.36%
EURO 34,8699 0.37%
ALTIN 2.503,890,80
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fabrikada corona alarmı! Çalışanlar karantinaya alındı
  • Haber Ondan
  • Fabrikada corona alarmı! Çalışanlar karantinaya alındı

Fabrikada corona alarmı! Çalışanlar karantinaya alındı

ABONE OL
Temmuz 22, 2020 20:39
Fabrikada corona alarmı! Çalışanlar karantinaya alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüsünün (Covid-19) ülkemizde görülmesinin ardından ilgili birimlerce alınan kararların sıkı bir şekilde uygulanan Kula’da, ilk vaka 95 günlük süre sonunda görülmüştü.

İlk pozitif vakanın görülmesinin ardından başlatılan filyasyon çalışmaları ile salgının yayılımı önlenmiş, pozitif vakalar ve bunlarla temaslı olduğu tespit edilen vatandaşlar 14 günlük süre ile karantinaya alınmış ve salgının yayılımı önlenmişti.

FABRİKA ÇALIŞANLARI KARANTİNADA

Son günlerde ilçe genelinde artan pozitif vakalar ile ilgili de gerekli çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Son olarak bir tekstil fabrikasında çıkan ve gün geçtikçe artan vaka sayılarının ardından salgının yayılımı önlemek amacıyla önemli kararlar alındı.

Alınan kararlar gereğince vaka sayısının arttığı fabrikanın çalışmasına 14 günlük süre ile ara verilmesine karar verilirken, filyasyon ekiplerinin çalışmaları ile fabrikada çalışan personellerin 14 gün karantinaya alınacağı öğrenildi. (İHA)

İLGİLİ HABERSağlık Bakanı Koca günlük corona virüsü tablosunu açıkladı!Sağlık Bakanı Koca günlük corona virüsü tablosunu açıkladı!

İLGİLİ HABERBilim Kurulu üyesi Çelik: Kurbanın kendisinden corona virüsü bulaşmazBilim Kurulu üyesi Çelik: Kurbanın kendisinden corona virüsü bulaşmaz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.