DOLAR 32,3786 0.16%
EURO 34,9653 -0.34%
ALTIN 2.323,870,20
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Evinin balkonundan indirilen ‘128 milyar dolar nerede?’ afişini yargıya taşıdı
  • Haber Ondan
  • Evinin balkonundan indirilen ‘128 milyar dolar nerede?’ afişini yargıya taşıdı

Evinin balkonundan indirilen ‘128 milyar dolar nerede?’ afişini yargıya taşıdı

ABONE OL
Nisan 28, 2021 04:33
Evinin balkonundan indirilen ‘128 milyar dolar nerede?’ afişini yargıya taşıdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Kayseri il Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Yeşilyurt’un Melikgazi ilçesindeki evinin balkonuna astığı  “128 milyar dolar nerede?” afişi akşam saatlerinde polis eşliğinde itfaiye aracı ile indirilmişti. Evinin balkonunu astığı söz konusu pankartın savcılık kararı olmadan hukuksuz bir şekilde indirildiğini belirten Özgür Yeşilyurt, konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.

“PANKARTIMA HUKUKSUZ BİR ŞEKİLDE EL KOYDULAR”

Konuya ilişkin Kayseri Adliye Sarayı önünde açıklamalarda bulunan CHP’li Yeşilyurt  16 Nisan’da evine astığı “128 Milyar dolar nerede? ” afişini indirmeye gelen polislere savcılık kararını sorduğunu, ancak bu konuda yanıt alamadığını söyledi.

“Korkmuyoruz ve mücadeleye devam edeceğiz” diyen Yeşilyurt şunları söyledi:

* 16 Nisan 2021 tarihinde özel mülküme ait balkonumda ‘128 milyar dolar nerede’ yazılı pankart vardı. Pankartı sökmek için gelen polis ekiplerinden savcılık kararı istedim, ancak valilik kararı ile Kabahatler Kanunu’na göre hakkımda  işlem yaptılar.  İtfaiye aracı ile söktüler. Pankartıma hukuksuz şekilde el koydular. Bu konuda hukuk mücadelesi başlattık. Hiçbir şeyden korkmuyoruz, korkmayacağız. Bir kez daha Adalet Sarayı’ndan soruyoruz; 128 milyar dolar nerede?

İlginizi Çekebilir'Kasada 128 milyar dolar olsaydı, vatandaşlar bu kapanmadan hiçbir sıkıntı yaşamazdı'‘Kasada 128 milyar dolar olsaydı, vatandaşlar bu kapanmadan hiçbir sıkıntı yaşamazdı’İlginizi Çekebilir128 milyar dolarla ilgili sorular yanıtsız kaldı128 milyar dolarla ilgili sorular yanıtsız kaldı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.