DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1283 0.02%
ALTIN 2.325,020,25
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Evde dehşet! Baba ve kızı feci şekilde can verdi
  • Haber Ondan
  • Evde dehşet! Baba ve kızı feci şekilde can verdi

Evde dehşet! Baba ve kızı feci şekilde can verdi

ABONE OL
Ağustos 23, 2021 19:53
Evde dehşet! Baba ve kızı feci şekilde can verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, öğle saatlerinde Konya’nın Ilgın ilçesi Milli Egemenlik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa D. henüz belirlenemeyen bir nedenle Yusuf Güler ve kızı Sema Nur Saraç ile evlerinde tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Mustafa D., yanında bulunan tabancayla Yusuf Güler ve kızı Sema Nur Saraç’ı vurdu. Mustafa D. daha sonra intihar etti.

HASTEYE KALDIRILDILAR AMA…

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekiplerin yaptığı kontrolde Mustafa D.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olayda ağır yaralanan Yusuf Güler ile kızı Sema Nur Saraç ilk müdahalenin ardından ambulansla Ilgın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Baba ve kızı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mustafa D.’nin cesedi otopsi için Ilgın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.