DOLAR 32,3227 0.21%
EURO 35,1464 0.03%
ALTIN 2.293,490,72
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eski Galatasaraylı Gomis Geri Mi Dönüyor? Menajeri Açıkladı

Eski Galatasaraylı Gomis Geri Mi Dönüyor? Menajeri Açıkladı

ABONE OL
Ocak 25, 2022 08:44
Eski Galatasaraylı Gomis Geri Mi Dönüyor? Menajeri Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaraylı taraftarlar gol hattında yaşanan kriz sebebiyle eski yıldızları Gomis’in adını sosyal medyada yazarken olay bir anda ciddileşti. 36 yaşındaki forvetin menajerinden açıklama geldi. Futbolcunun menajeri Patrick Mendy, “Biz hazırız. Gomis çok mutlu olur” şeklinde açıklama yaptı.

Al-Hilal ile sözleşmesi biten 36 yaşındaki Bafetimbi Gomis serbest kaldı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, bu sezon yokları oynayan forvetlerin yerine Gomis’in olması halinde yaşanacak senaryoları sosyal medyada tartışırken olay bir anda ciddiyete bindi.

“DÖNMEYE HAZIRIZ”

Fanatik’e konuşan Gomis’in menajeri Patrick Mendy, Galatasaray’a mesaj yolladı. Mendy, ” Türkiye’ye dönmeye hazırız. Galatasaray’a açığız. Eğer onu isterlerse yarım kalan hikayesini tamamlamak için dönmekten dolayı çok mutlu olacak” dedi.

TARAFTARLA ARASI İYİ

Galatasaray’da oynadığı tek sezonda gol kralı olan ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Gomis, Sarı-Kırmızılı taraftarlarla bağını hiç koparmadı. Galatasaraylı taraftarların büyük bölümü Gomis’in dönmesine sıcak bakıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.