DOLAR 32,5211 -0.08%
EURO 34,8018 -0.2%
ALTIN 2.420,13-0,39
BITCOIN %
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eski Bakan Turhan coronayı atlattığını duyurdu
  • Haber Ondan
  • Eski Bakan Turhan coronayı atlattığını duyurdu

Eski Bakan Turhan coronayı atlattığını duyurdu

ABONE OL
Ekim 15, 2020 01:17
Eski Bakan Turhan coronayı atlattığını duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, 8 Ekim’de sosyal medya hesabından corona virüsü testi sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı.

Twitter hesabından yeni bir açıklama yaparak corona virüsü atlattığını belirten Turhan, “Tedavimiz olumlu sonuçlanmıştır. Karantina sürecinde arayan, mesaj atan, dualarını esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Tedavisi devam eden herkese Rabbim acil şifa versin. Bu zor zamanda gayret ve fedakârlıkla çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza Allah güç, kuvvet versin” dedi.

MART AYINDA GÖREVDEN ALINMIŞTI

28 Mart 2020 Cumartesi günkü Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın görevine son verilmişti.

Karara göre Mehmet Cahit Turhan’ın yerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na Adil Karaismailoğlu atanmıştı.

İlginizi ÇekebilirBilim Kurulu toplantısı sonrası Bakan Koca'dan aşı açıklamasıBilim Kurulu toplantısı sonrası Bakan Koca’dan aşı açıklaması İlginizi ÇekebilirCorona verileri açıklandı! İşte il il vaka sayıları ve 14 Ekim tablosu…Corona verileri açıklandı! İşte il il vaka sayıları ve 14 Ekim tablosu…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.