DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076047-1,45%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esenyurt’ta dehşet anları: Çarpa çarpa geldi…
  • Haber Ondan
  • Esenyurt’ta dehşet anları: Çarpa çarpa geldi…

Esenyurt’ta dehşet anları: Çarpa çarpa geldi…

ABONE OL
Aralık 17, 2020 12:55
Esenyurt’ta dehşet anları: Çarpa çarpa geldi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, dün akşam saatlerinde Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücü Mustafa Aşık’ın kontrolünü kaybettiği TIR yokuş aşağıya hızla gelerek park ve seyir halde bulunan toplam 7 otomobile çarptı.

Hızını alamayan TIR bir hurdacının girişinde bulunan konteynerlere çarparak durabildi. Kaza sonucunda 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan kaza anı ise çevredeki bir dükkanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntüsüne TIR’ın geldiğini gören vatandaşların panikleyerek kaçması ve kaza anı yansıdı.

“BU TARAFA KAÇTIM”

Kaza anında son anda kaçmayı başaran depodaki işçilerden Muhammed Nasri, “Ben kapıyı açtım, araba yukarıdan geldi. Bir araba buradayken, diğer tarafa gitti. Bir adam diğer tarafa, ben de bu tarafa kaçtım. Bende bir şey yok. 4 – 5 arabaya vurdu” dedi.

“AYAĞINDA ÇORABI DA YOKTU”

TIR’ın girdiği işyeri sahibi Kenan Dikmen ise “Ben işteydim. Arkadaşlar arayıp, dükkana TIR girdi dedi. Geldiğimde burada TIR vardı. Taksiyi takmış. Burada da adam yatıyordu, sarhoştu. Ben gelmiştim, hatta araya saklanmıştı. Gittik çıkardık, adam ayakta duramıyordu. Ayağında çorabı da yoktu. Şişesi de şuraya düşmüştü hatta. Ondan sonra geldik böyleydi” şeklinde konuştu. (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.