DOLAR 32,5280 0.22%
EURO 34,7331 0%
ALTIN 2.489,811,13
BITCOIN 20446432,26%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan ve Merkel, Doğu Akdeniz’i görüştü!
  • Haber Ondan
  • Erdoğan ve Merkel, Doğu Akdeniz’i görüştü!

Erdoğan ve Merkel, Doğu Akdeniz’i görüştü!

ABONE OL
Eylül 16, 2020 23:30
Erdoğan ve Merkel, Doğu Akdeniz’i görüştü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

Türkiye-Almanya ilişkileri ve bölgesel gelişmelerin ele alındığı görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Akdeniz konusunda yapıcı ve hakkaniyet temelli bir yaklaşım olduğu müddetçe anlaşmazlıkların müzakere ve uzlaşma ile çözülebileceğini ifade etti.

KARARLILIK VURGUSU

Avrupa devletlerinin Doğu Akdeniz meselesinde adil ve tutarlı olmaları gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin hakları hususunda sonuna kadar kararlı ve aktif politika uygulamayı sürdüreceklerini vurguladı.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da yer aldı. DHA

İLGİLİ HABERDoğu Akdeniz gerilimi: Çavuşoğlu, Yunan gazetede yazdıDoğu Akdeniz gerilimi: Çavuşoğlu, Yunan gazetede yazdı İLGİLİ HABERAB'den Doğu Akdeniz uyarısı: Katlanarak artıyorAB’den Doğu Akdeniz uyarısı: Katlanarak artıyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.