DOLAR 32,5890 0.34%
EURO 34,7987 0.16%
ALTIN 2.496,960,52
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
  • Haber Ondan
  • Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü

Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü

ABONE OL
Şubat 19, 2021 01:34
Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

KKTC Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanı Tatar’ın ve Kıbrıs Türk halkının Regaip Kandilini kutladığı aktarıldı.

CORONA VE AŞI DA ELE ALINDI

Açıklamada, telefon görüşmesinde Kıbrıs konusundaki son gelişmelerin ele alındığı, corona virüsü salgını ve aşı konularının görüşüldüğü belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kıbrıs Türk halkının korona virüs pandemisiyle mücadelesinde yalnız olmadığını ifade ettiği aktarılan açıklamada, ellerinden gelen desteğin daha önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini kaydettiği belirtildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Tatar’ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk ulusunun Regaip Kandilini kutladığı, her zaman olduğu gibi bundan sonra da Türkiye ile yakın ve verimli ilişkilerin devam edeceğini belirttiği aktarıldı. İHA

İlginizi ÇekebilirErdoğan, Putin ile görüştüErdoğan, Putin ile görüştüİlginizi ÇekebilirKKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Geri adım atmayacağızKKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Geri adım atmayacağız

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.