DOLAR 32,3881 0.12%
EURO 35,2000 -0.05%
ALTIN 2.322,770,17
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emirkan Özçelik’in Dikkat Çeken Yaşam Öyküsü

Emirkan Özçelik’in Dikkat Çeken Yaşam Öyküsü

ABONE OL
Mart 3, 2022 11:00
Emirkan Özçelik’in Dikkat Çeken Yaşam Öyküsü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emirkan Özçelik İstanbul’da doğdu. 18 Ekim doğumlu olan Emirkan Özçelik sosyal medya uzmanı olarak dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.  Bu alanda pek çok başarılı çalışmalara imza atarak, kaliteli içeriklerle birlikte dijital pazarlama sektöründe oldukça ön plana çıkıyor. Bu yüzden de pek çok kişinin merak ettiği bir isim haline geldi.

Emirkan Özçelik sosyal medya alanına ilk kez 2011 yılında adım attı. 2019 yılından itibaren aktif olarak çok sayıda ünlü isimle beraber iş birliği yaptı. Günümüzde öğrencilik hayatı ise halen devam ediyor. Emirkan Özçelik’in sosyal medyaya yönelmesindeki en önemli neden bilgisayar başında uzun saatler vakit geçirmesinden kaynaklanıyor. Bu şekilde kendi içindeki yeteneği ve ilgi alanını keşfetmiştir.

Emirkan Özçelik’in Müzik Dünyasına Girişi

Emirkan Özçelik sosyal medya alanındaki başarısının yanı sıra müzik dünyasında da ismini duyurmayı başardı. Sevdiği müzik tarzı olan trap alanı ile ilgili başarılı bir single çıkardı. 14 yaşından itibaren toplamda 4 şarkı çıkardı. Bu şekilde de başarısını ortaya koymuş bir isimdir.

2019 yılından bu yana sıklıkla rap müziği dinliyor. Özellikle yabancı isimlerden esinlenerek, müzik dünyasında ilerlemesini sürdürüyor. İlk şarkısında başarısız olsa da ikinci şarkısını çıkarırken nasıl bir yol izlemesi gerektiğini öğrenmiştir. Özellikle Ad-Libs kullanmayı ve Mix&mastering öğrendiği için bunları şarkılarında uygulamaya başlamıştır.

2021 yılının sonunda doğru üç farklı şarkı çıkardı. FL3X, Ice Chain, Boynumda ve Main deck şarkılarıdır. Bu parçalar özellikle Youtube, spotify ve Apple music dinleyicileri tarafından çok beğenildi. Başarılı bir dinlenme kitlesi yakalayarak, başarıyı elde etti.

Emirkan Özçelik oldukça arkadaş canlısı bir kişiliğe sahiptir. Spor yapmak ve video oyunları gibi pek çok ilgi alanı bulunuyor. Video, edit, shop gibi alanlarda oldukça başarılıdır.

Resmî İnstagram hesabı:

https://www.instagram.com/emirkanozcelik/

Resmî spotify hesabı:

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.