DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20803442,61%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul arazisinden seslendi: Vatandaşımız beton kanalı engelleyecek
  • Haber Ondan
  • Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul arazisinden seslendi: Vatandaşımız beton kanalı engelleyecek

Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul arazisinden seslendi: Vatandaşımız beton kanalı engelleyecek

ABONE OL
Nisan 22, 2021 03:48
Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul arazisinden seslendi: Vatandaşımız beton kanalı engelleyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul’un güzergahında yer alması planlanan Sazlıdere Baraj Gölü çevresinde incelemelerde bulundu.

Kuraklık tehlikesine dikkat çekerek, “Bizim için Avrupa Yakası’ndaki her litre tatlı su önemli” diyen İmamoğlu, çiftliklerin hayatlarını idame ettirmesi ve burada yapılan tarımın önemini de vurguladı.  Kanal İstanbul projesi hakkında konuşan İmamoğlu,

* Burada koca koca binaları gururla tanıttılar. 50-30-40 kat bina silüetleri koydular. Sonra ne olduysa onlar bir gecede yatay mimariye, villalara döndü. Tamamen gerçek dışı. Doğaya büyük bir ihanet. Ama bunu engelleyeceğiz. Vatandaşımız bunu yaptırtmayacak.

İmamoğlu, görüntüleri “Taht Oyunları” dizisinin jenerik müziği eşliğinde TikTok hesabında yayımladı. “İstanbul bu “beton kanalı” engelleyecek. #YaKanalYaİstanbul” notuna yer verdi.

İlginizi ÇekebilirKanal İstanbul toplantısında 'telefon' gerilimiKanal İstanbul toplantısında ‘telefon’ gerilimiİlginizi Çekebilirİmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul paylaşımıİmamoğlu’ndan dikkat çeken Kanal İstanbul paylaşımıİlginizi ÇekebilirHocaların hocası Şalcı: “Kanal İstanbul'dan gemiler geçemez”Hocaların hocası Şalcı: “Kanal İstanbul’dan gemiler geçemez”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.