DOLAR 32,5386 -0.04%
EURO 34,8880 -0.01%
ALTIN 2.429,960,01
BITCOIN 2166758-0,53%
İstanbul
21°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ekonomik zorluk yaşayan müzisyenler için dayanışma gecesi düzenlenecek
  • Haber Ondan
  • Ekonomik zorluk yaşayan müzisyenler için dayanışma gecesi düzenlenecek

Ekonomik zorluk yaşayan müzisyenler için dayanışma gecesi düzenlenecek

ABONE OL
Aralık 24, 2020 01:25
Ekonomik zorluk yaşayan müzisyenler için dayanışma gecesi düzenlenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Covid-19 salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasakları ve alınan tedbirler nedeniyle sahnelerin, kültür merkezlerinin ve toplu eğlence mekanlarının kapalı olması ve konser, festival, şenlik ve benzeri etkinliklerin yasaklanması; geçimini bu alanlardan sağlayan binlerce müzisyenler için maddi anlamda büyük zorluklar yaşamalarına neden olmuştu.

TÜM GELİR ZOR DURUMDAKİ MÜZİK ÜRETİCİLERİNE BIRAKILACAK

Anadolu Müzik Kültürleri Derneği salgın nedeniyle ekonomik zorluk yaşayan müzisyenlerle dayanışma gecesi düzenleme kararı aldı.

Anadolu Müzik Kültürleri Derneği ve Ankara Kent Konseyleri, 28 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de “Müzik Üreticileri İçin Dayanışma Gecesi – Bahar Gelecek” adlı dayanışma gecesini düzenleyecek.

Pandemi nedeniyle internet ortamından yayınlanacak olan konserin tüm geliri salgın nedeniyle zor durumda olan müzik üreticilerine bırakılacak.

İlginizi ÇekebilirDevlet de toplum da müzisyenleri görmezden geliyor...Devlet de toplum da müzisyenleri görmezden geliyor…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.