DOLAR 32,3157 0.2%
EURO 35,1169 -0.05%
ALTIN 2.292,190,66
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edin Visca: Kariyerimi Başakşehir’de bitirmek istiyorum
  • Haber Ondan
  • Spor
  • Edin Visca: Kariyerimi Başakşehir’de bitirmek istiyorum

Edin Visca: Kariyerimi Başakşehir’de bitirmek istiyorum

ABONE OL
Temmuz 14, 2021 09:38
Edin Visca: Kariyerimi Başakşehir’de bitirmek istiyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Medipol Başakşehir’in yıldız oyuncusu Edin Visca, hakkında çıkan transfer haberlerini gördüğünü ancak turuncu-lacivertli ekipten ayrılmayı düşünmediğini ve kariyerini Medipol Başakşehir’de bitirmek istediğini söyledi.

Edin Visca, turuncu-lacivertli takımın Bolu’nun Gerede ilçesinde kamp yaptığı açıklamada, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti.

“Yeni transferler geldi. İyi restbetgiris.co  transferler yaptık. 7-8 gündür buradayız, hava ve sahalar güzel. Gerçekten mutluyum, çünkü pandemiden dolayı Türkiye’de kamp yapıyoruz. Her zaman Avusturya’ya gitmek yorucu oluyordu. İyi bir kamp geçiyor, herkes çok iyi çalışıyor. İnşallah benim ve takım için çok güzel bir sezon geçecek.”

Visca, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak geçtiğimiz sezon sözleşmesini 5 yıl uzattığını hatırlattı.

“Teklifler geldiğinde başka bir kulüple hiç konuşmadım. Göksel Başkanım ile o kadar yakınız, bana o kadar çok değer verdi ki.. Benim evim burası, ben de kulüpten habersiz hiç konuşmadım, konuşmam. Burada mutluyum. restbet  Kulübe de hep şunu söyledim, ‘Karar sizin. Ben burada mutluyum. Bana siz çok şey verdiniz. Ben de kulübe çok şey verdim tabii ki. Yıllardır beraberiz, kimsenin arkasından bir şey yapmak istemiyorum.’ dedim. Her zaman böyle oldu. Başakşehir’de çok mutluyum, birlikte şampiyon olduk. Karar onların ama ben kalmak istiyorum. Burası benim evim. Hep şunu söyledim, Tekrar Başakşehir’i zirveye götürmek istiyorum.” 

“Futbolu Medipol Başakşehir’de mi bırakacaksın?”

“Futbolu bırakmayı hiç düşünmedim. Daha çok oynamak istiyorum ama 4 yıl daha kontratım var. Sadece Başakşehir’e odaklandım. Burada kalmak istiyorum. restbet giriş  Kariyerimi de Başakşehir’de bitirmek istiyorum. Tekrar şampiyon olmak, kupa kazanmak istiyorum. O kadar güçlü bir takımımız var. O kadar büyük bir aileyiz. Her zaman fazla motive oldum. Bu sene bende ve kulüpte yeni bir hedef var. Çok motive geldim. Ayrılmayı gerçekten hiç düşünmüyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.