Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi Vehbi Dinçerler Caddesi üzerindeki bir apartmanın 4’üncü katından düşerek ya da düşürülerek hayatını kaybeden Duygu Delen (17) olayında karar verildi.
Olayın hemen ardından yapılan çalışmalar sonucu gözaltına alınan şüpheli Mehmet Kaplan gün boyu süren işlemlerinin ve sorgusunun ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından adam öldürme suçunun nitelikli hali ve çocuğun cinsel istismarı suçlarından tutuklandı.
Tutuklanan Mehmet Kaplan gün içinde emniyetteki ilk ifadesinde olayı görmediği yönünde ifade vermiş ve olayla ilgisi bulunmadığını iddia etmişti.
FOTO: İHA
VALİ GÜL’DEN AÇIKLAMA
Öte yandan tutuklama kararı sonrası açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, “Gaziantep’te vefat eden Duygu D. öğrencimize/kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Olayın şüphelisi Mehmet K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Acı hepimizin acısıdır. Bundan sonraki süreç bağımsız mahkemeler tarafından yürütülecektir. Şehrimizin başı sağolsun” ifadelerini kullandı. (İHA)
İLGİLİ HABERDuygu’nun şüpheli ölümü için kampanya başlatıldı İLGİLİ HABER
17 yaşındaki Duygu’nun şüpheli ölümü
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.