DOLAR 32,5631 0.14%
EURO 34,8848 0.62%
ALTIN 2.432,300,00
BITCOIN 21734961,38%
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Düşen uçakta yaşamını yitiren koordinatör İYİ Parti yönetim kurulu üyesiydi
  • Haber Ondan
  • Düşen uçakta yaşamını yitiren koordinatör İYİ Parti yönetim kurulu üyesiydi

Düşen uçakta yaşamını yitiren koordinatör İYİ Parti yönetim kurulu üyesiydi

ABONE OL
Ağustos 15, 2021 07:22
Düşen uçakta yaşamını yitiren koordinatör İYİ Parti yönetim kurulu üyesiydi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş’ta çıkan orman yangınına müdahale için Adana’dan kalkan Rus yangın söndürme uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden 3’ü Türk 8 mürettebat arasında yer alan bir kişinin Edip Uzunoğlu olduğu öğrenildi.

Koordinatör olarak uçakta bulunan Edip Uzunoğlu’nun emekli okul müdürü olduğu ve İYİ Parti Sarıçam İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olduğu açıklandı.

İLÇE TEŞKİLATINDAN AÇIKLAMA

İYİ Parti Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Köse yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş’ta çıkan orman Yangınına müdahale için Adana’dan kalkan Rus yangın söndürme uçağının düşmesi sonucu 5’i Rus 3’ü Türk mürettebat hayatını kaybetti. Koordinatör olarak uçakta görevli olan, İYİ Parti Sarıçam ilçe Yönetim Kurulu Üyemiz Emekli Okul Müdürü Edip Uzunoğlu hocamız Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Milletimizin ve Teşkilatımızın başı sağolsun” dedi.

ADANA MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ise, “Kahramanmaraş’taki orman yangınına müdahale eden uçağın düşmesi sonucu şehit olan koordinatör, İyi Parti Adana-Sarıçam ilçe yöneticisi emekli öğretmen Edip Uzunoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine sabır dilerim. Ulusumuzun başı sağ olsun” mesajı paylaştı.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut da paylaştığı mesajında “Kahramanmaraş’taki orman yangınına müdahale eden uçağın düşmesi sonucu şehit olan Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan Orman Mühendisi Oğuz Avşar Aydın’a ve uçağın koordinatörü İyi Parti Sarıçam ilçe yöneticisi emekli öğretmen Edip Uzunoğlu’na Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır dilerim. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.