DOLAR 32,5933 0.35%
EURO 34,8180 0.19%
ALTIN 2.507,440,94
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dehşet! Borçlusunu bulamayınca eşini öldürdü
  • Haber Ondan
  • Dehşet! Borçlusunu bulamayınca eşini öldürdü

Dehşet! Borçlusunu bulamayınca eşini öldürdü

ABONE OL
Şubat 11, 2021 00:57
Dehşet! Borçlusunu bulamayınca eşini öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, öğleden sonra Güneş Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Halil Kermeli, koyun satışı nedeniyle borcu bulunan kişilerin evine gitti. Gittiği evde borçlu kişiyi bulamayan Kermeli, ismi öğrenilemeyen borçlusunun eşi Meryem Güneşle tartışmaya başladı.

KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Kermeli, yanında bulunan tüfekle Meryem Güneşe ateş etti. Kanlar içerisinde yere yığılan kadının hayatını kaybetmesi üzerine Halil Kermeli, aynı tüfekle kendi hayatına da son verdi.

Silah seslerini duyup, gelenler yerde kanlar içerisinde iki kişiyi görünce durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, Meryem Güneşin hayatını kaybettiğini belirledi.

Ağır yaralanan Halil Kermeli ise kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan jandarmanın soruşturması sürüyor. DHA

İlginizi Çekebilir16 yaşındaki kızını boğazından bıçakladı16 yaşındaki kızını boğazından bıçakladıİlginizi ÇekebilirKadın dönerciyi indirim yapmadığı için bıçaklayıp öldürdüKadın dönerciyi indirim yapmadığı için bıçaklayıp öldürdü

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.