DOLAR 32,6024 0.39%
EURO 34,8406 0.26%
ALTIN 2.492,280,33
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dehşet: Annesini kalbinden bıçakladı

Dehşet: Annesini kalbinden bıçakladı

ABONE OL
Şubat 21, 2021 01:42
Dehşet: Annesini kalbinden bıçakladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, saat 20.30 sıralarında Pendik Yayalar Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi Feys Sokak üzerinde bulunan bir evde meydana geldi.

İddiaya göre, Saliha Duran ilk eşinden olan ve evinin kapısına gelen oğlu Mehmet Türk ile tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma esnasında sinirlenen oğlu, annesini kalbinden bıçakla yaraladı.

HASTANEYE KALDIRILDI

O esnada kavga seslerini duyan çevredeki komşular dışarı çıktığında Duran’ı bıçaklanmış vaziyette gördü. Olay hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri annesini yaralayan Mehmet Türk’ü gözaltına alırken, sağlık ekipleri ise bıçak darbeleri sonucu yaralanan anneyi Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

İlginizi ÇekebilirAnne ve babasını çok sayıda bıçak darbesiyle öldüren sanık: Raporu adil bulmuyorumAnne ve babasını çok sayıda bıçak darbesiyle öldüren sanık: Raporu adil bulmuyorumİlginizi ÇekebilirCanını hiçe saydı, çocuklarını kurtardıCanını hiçe saydı, çocuklarını kurtardı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.