DOLAR 32,5580 0.12%
EURO 34,9226 0.69%
ALTIN 2.430,60-0,08
BITCOIN 21668400,28%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Davutoğlu’ndan Erdoğan’a uzay eleştirisi: Bana Sovyet dönemini hatırlatıyor
  • Haber Ondan
  • Davutoğlu’ndan Erdoğan’a uzay eleştirisi: Bana Sovyet dönemini hatırlatıyor

Davutoğlu’ndan Erdoğan’a uzay eleştirisi: Bana Sovyet dönemini hatırlatıyor

ABONE OL
Şubat 11, 2021 00:56
Davutoğlu’ndan Erdoğan’a uzay eleştirisi: Bana Sovyet dönemini hatırlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin siyasi ahlak reformu olarak tanımladığı Temiz Siyaset Belgesi’ni kurmaylarıyla birlikte düzenlediği tanıtım toplantısıyla açıkladı.

“BANA, SOVYET DÖNEMİNİ HATIRLATIYOR”

Toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın “Yeni anayasa” çağrısı ve “Ay’a gidiyoruz” açıklamasının gündem değiştirme girişimi olduğunu söyledi. Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı;

*Cumhurbaşkanı önce şunu itiraf etmeli, Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi’ne geçmekle hata yaptık demeli, bu hatasını kabul etmeli sonra çıkıp buyurun hep beraber tartışmalıyız demeli. Gerçek gündem ne biliyor musunuz?

*O yandaş gazetenin yayınladığı baş sayfa. Bunu unutturamazlar bize, halk da bunu unutmaz. Bir gün inşallah Türkiye’de uzay çalışmalarına ağırlık vererek, uzayda da çok etkili bir konuma geleceğiz.

*Ama Ay’a gideceğiz derken akşam pazar artıklarını toplayan yoksulların halini görmeden bunu söylemek tipik Sovyet dönemini hatırlatıyor bana.  O sistem çöktü, Çünkü sıradan bir insanın ihtiyaçlarını karşılayamayan, sıradan bir vatandaşın hukukunu gözetmeyen bir yapı uzay yarışına girdiğin de bir bakar ki altı boşalmış, toplumsal güven kalmamış dolayısıyla bunlar propaganda malzemesi olarak  sunulan hususlar.

İlginizi ÇekebilirErdoğan: Ay'a gidiyoruzErdoğan: Ay’a gidiyoruzİlginizi ÇekebilirEngin Altay'dan Erdoğan'a uzay eleştirisiEngin Altay’dan Erdoğan’a uzay eleştirisi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.