DOLAR 32,5181 -0.1%
EURO 34,9042 -0.05%
ALTIN 2.427,05-0,10
BITCOIN 2158749-0,12%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Davutoğlu hükümete seslendi: Derhal açıklayın
  • Haber Ondan
  • Davutoğlu hükümete seslendi: Derhal açıklayın

Davutoğlu hükümete seslendi: Derhal açıklayın

ABONE OL
Mayıs 3, 2021 05:09
Davutoğlu hükümete seslendi: Derhal açıklayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, artan geçim sıkıntısına bağlı intihar haberleri üzerine sosyal medyadan görüntülü paylaşımıyla iktidara “Millet tükeniyor” diye seslendi.

“FİL DİŞİ KULELERDEN ÇIKIP HALKIN HALİNİ ANLAYIN”

“Hepimiz ve başta iktidardakiler çok ciddi bir muhasebe yapmak zorundadır” diyen Davutoğlu, şöyle konuştu:

*Halkın duygularından kopmuş, empati duygusunu yitirmiş iktidar sahiplerine sesleniyorum. Artık yeter! Milletin sabrı tükeniyor. Çekildiğiniz fil dişi kulelerden çıkıp halkın halini anlayın.

*Derhal tedbir paketi açıklayın. Bu tedbir paketini de yine 3-5 yandaşa peşkeş çekeceğiniz bir paket haline dönüştürmeyin. Milli gelirimizin makul bir miktarını doğrudan sosyal yardıma ihtiyaç hisseden halka, esnafa, işsize, işçiye, çiftçiye ayırın ve derhal dağıtın. Mübarek Ramazan gününü cehenneme çevirmeyin.

İlginizi Çekebilirİçişleri Bakanlığı'ndan çalışma izin görev belgesi ile ilgili yeni genelgeİçişleri Bakanlığı’ndan çalışma izin görev belgesi ile ilgili yeni genelgeİlginizi ÇekebilirSağlık Bakanlığı güncel corona virüsü verilerini açıkladı! İşte 2 Mayıs tablosuSağlık Bakanlığı güncel corona virüsü verilerini açıkladı! İşte 2 Mayıs tablosu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.