DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074522-1,87%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil’i çökerteceğiz
  • Haber Ondan
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil’i çökerteceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil’i çökerteceğiz

ABONE OL
Mayıs 9, 2021 05:37
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil’i çökerteceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır annelerini kabul ettiği iftar programında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, konuşmasında “Kandil’i çökerteceğiz ve Kandil’i Kandil olmaktan çıkaracağız. Onlar için karanlık olacak” dedi.

“MÜCADELEYİ İLERİ TAŞIYARAK SÜRDÜRECEĞİZ”

Erdoğan, şunları söyledi:

* Son terörist de etkisiz hale gelene, terör örgütünün elindeki son evladımız da ailesine kavuşana kadar, bu mücadeleyi sürekli daha ileri taşıyarak sürdüreceğiz.

* Bin yıllık ortak coğrafyamızı türlü hile ve desiselerle parçalara ayırıp hem fiziken hem zihnen sömürme peşinde olanlara meydanı bırakmayacağız.

İlginizi ÇekebilirCumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e tepkiCumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail’e tepkiİlginizi ÇekebilirTSK ve MİT'ten ortak operasyon! 2 terörist etkisiz hale getirildiTSK ve MİT’ten ortak operasyon! 2 terörist etkisiz hale getirildiİlginizi ÇekebilirMSB 'teröristleri inlerinde basmaya devam ediyoruz' notuyla görüntüleri paylaştıMSB ‘teröristleri inlerinde basmaya devam ediyoruz’ notuyla görüntüleri paylaştı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.