DOLAR 32,4331 0.34%
EURO 35,0200 -0.2%
ALTIN 2.322,320,12
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cübbeli Ahmet Hoca Emniyet’te

Cübbeli Ahmet Hoca Emniyet’te

ABONE OL
Eylül 25, 2020 12:01
Cübbeli Ahmet Hoca Emniyet’te
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmailağa tarikatının ekran yüzü ve sözcüsü konumunda olan Cübbeli Ahmet Hoca, selefi derneklerinin yaklaşık iki bininin silahlandığını gündeme getirmişti. Cübbeli, SÖZCÜ’ye verdiği röportajda konuyla ilgili kendisine sorulan sorusu üzerine “Savcılıktan davet edilirsem en az 150’sinin adını verebilirim” demişti.

İki gün önce emniyet yetkilileri bilgisine başvurulacağını ilettikleri Cübbeli’ye gerekli hazırlıkları yapmasını ve gidiş saatinin güvenlik nedeniyle açıklanmamasını bildirdi.

Cübbeli Ahmet Hoca bu sabah sıkı güvenlik önlemleri altında İstanbul Emniyete Müdürlüğü’ne götürüldü. Cübbeli, Terörle Mücadele Şubesi’nde selefi örgütlerle ilgili çalışmaları yürüten birimde bildiklerini ve kendisine ulaşan istihbari kaynaklı bilgi ve belgeleri anlatacak. Cübbeli’nin az önce bilgisine başvurulmaya başlandığı öğrenildi.

İLGİLİ HABERCübbeli Ahmet ifadeye çağırıldıCübbeli Ahmet ifadeye çağırıldı İLGİLİ HABER'Cübbeli Ahmet'in iddiaları üzerine inceleme başlatıldı‘Cübbeli Ahmet’in iddiaları üzerine inceleme başlatıldı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.