DOLAR 32,3203 0.2%
EURO 35,1188 -0.04%
ALTIN 2.293,190,70
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Corona virüsü unutuldu! Otobüste endişelendiren görüntü
  • Haber Ondan
  • Corona virüsü unutuldu! Otobüste endişelendiren görüntü

Corona virüsü unutuldu! Otobüste endişelendiren görüntü

ABONE OL
Ağustos 6, 2020 21:19
Corona virüsü unutuldu! Otobüste endişelendiren görüntü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüsü tedbirleri kapsamında bugün İnegöl’ün her köşesinde emniyet ekipleri denetimler yaptı. Mesai saati bitiminde Avarlar Kavşağı’nda yapılan denetime Kaymakam Şükrü Görücü, İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Mağden, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ve Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz katıldı.

Toplu taşıma araçlarına yönelik yapılan denetimde ticari taksi içinde bulunan yolcuların maske takmaları konusunda uyarılarda bulunurken servis minibüsleri ve halk otobüsleri denetlendi.

Denetlenen halk otobüslerinden birinde yolcuların sosyal mesafeye uymamasından dolayı Kaymakam Görücü talimatıyla trafik ekipleri fazla yolcuları indirerek başka otobüslerle yolculuk yapmasını sağladı. Bu arada halk otobüsü şoförünün evrakları incelendi, toplu taşıma ile ilgili genelge hatırlatıldı.

“VAKA SAYILARI ARTIYOR”

Mesai giriş ve çıkış saatlerinde sefer sayılarının az olmasından dolayı otobüsün kalabalık olduğunu belirten vatandaşlara Kaymakam Görücü, konunun muhatapları ile görüşeceğini ifade ederek “Kaymakamlık olarak bu uygulamaları yapmak zorundayız, vaka sayıları artıyor” dedi. DHA

İLGİLİ HABERBilecik'teki corona virüsü vaka sayısı açıklandı!Bilecik’teki corona virüsü vaka sayısı açıklandı!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.