DOLAR 32,3735 0.16%
EURO 34,9912 -0.26%
ALTIN 2.324,600,24
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Corona testi pozitif çıkan 2 kişi tabiat parkında yakalandı!
  • Haber Ondan
  • Corona testi pozitif çıkan 2 kişi tabiat parkında yakalandı!

Corona testi pozitif çıkan 2 kişi tabiat parkında yakalandı!

ABONE OL
Ağustos 15, 2020 21:44
Corona testi pozitif çıkan 2 kişi tabiat parkında yakalandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre Ankara’da yaptırdıkları corona virüsü testinin sonuçlarını beklemeyen 2 kişi hafta sonu tatili için Bolu’daki Gölcük Tabiat Parkı’na geldi. Parkın girişinde jandarma ekipleri tarafından yapılan kontrolde şahısların karantinada olmaları gerektiği ve testlerinin pozitif çıktığı belirlendi.

Ekipler, 2 kişiyi vatandaşlardan uzak bir yere oturtarak durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Parka gelen sağlık ekipleri, testleri pozitif olan 2 kişiyi ambulansla Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne götürdü. Şahısların parktan ayrılmasıyla geniş çaplı dezenfektan çalışması yapıldı.

Karantina kurallarına uymadığı belirlenen 2 kişiye, idari para cezası kesileceği ve haklarında yasal işlem başlatılacağı öğrenildi. İHA

İLGİLİ HABEREv karantinasında olması gereken kadın, yolcu otobüsünden çıktıEv karantinasında olması gereken kadın, yolcu otobüsünden çıktı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.