DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Corona tedbirlerini hiçe sayıp kumar oynadılar
  • Haber Ondan
  • Corona tedbirlerini hiçe sayıp kumar oynadılar

Corona tedbirlerini hiçe sayıp kumar oynadılar

ABONE OL
Aralık 31, 2020 01:56
Corona tedbirlerini hiçe sayıp kumar oynadılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Seyhan Araştırma ve Devriye ekipleri, Kuruköprü Mahallesi’nde bulunan iş merkezinin üçüncü ve dördüncü katındaki kafelerin içeri gizlice müşteri aldığı kumar ihbarı aldı. Bunun üzerine polis ekipleri, söz konusu iş merkezine gelerek iki kafeye de baskın düzenlendi.

MÜHÜRLÜ OLAN KAFEYE PENCEREDEN MÜŞTERİ ALDI

Düzenlenen baskın sırasında, iş merkezinin dördüncü katında bulunan kafenin daha önceden corona virüsü tedbirlerine uymadığı ve oyun oynattığı için mühürlendiği öğrenildi. İsmi öğrenilemeyen iş yeri sahibi, gelen müşterilerini kapı mühürlü olduğu için pencereden içeri aldığı ve kumar oynattığı polisler tarafından tespit edildi. Söz konusu kafeye çağırılan zabıta ekipleri, daha önce mühürledikleri iş yerinin bu sefer ruhsatını iptal edip kumar oynattığı için tamamen kapattı.

“KUMAR OYNATIRKEN YAKALANDILAR”

Polis aynı iş merkezinin üçüncü katında bulunan diğer kafeye düzenlendiği baskında çilingir yardımıyla kapıyı açtırıp içeri girdi. İçeri giren polis kumar oynadığı öne sürülen kişileri yakaladı. Zabıta ekipleri bu iş yerinin evrakları eksik olduğu ve kumar oynattığı gerekçesiyle ceza keserek iş yerini mühürledi.

Her iki iş yerine yapılan baskınlar aralarında kadınlarında 70 kişiye corona virüsü tedbirlerine uymamaktan 3 bin 150 TL para cezası kesildi.(İHA)

İlginizi ÇekebilirKoca: Corona aşısı sonuçları anlık ve canlı olarak paylaşılacaktırKoca: Corona aşısı sonuçları anlık ve canlı olarak paylaşılacaktır İlginizi ÇekebilirAşı olduktan bir hafta sonra corona olduAşı olduktan bir hafta sonra corona oldu

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.