DOLAR 32,5005 -0.13%
EURO 34,9579 0.32%
ALTIN 2.427,150,18
BITCOIN 2078244-3,77%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çöpleri denize döktü… Pes!

Çöpleri denize döktü… Pes!

ABONE OL
Ağustos 31, 2020 22:37
Çöpleri denize döktü… Pes!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuşadası’nda bir şahıs plajda bulunan şezlong ve şemsiyelere zarar vererek çöpleri denize attı.

Şahsın kameralara yansıyan bu anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel şu ifadeleri kullandı:

“Biz bu şehri emekle, sevgiyle ve özveriyle ilmek ilmek dokurken karşılaştığımız bu manzara karşısında ziyadesiyle üzüldük. Bu saygısızlığın sonuna kadar takipçisi olup doğaya ve çevremize verilen bu zararın hesabını soracağız.”

YAKALANDI

Olayın ardından güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri plajda bulunan şemsiye ve şezlonglara zarar veren kişinin Murat K. olduğunu belirledi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Küçükaslan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Murat K.’nın tutarsız davranışları üzerine, mahkemece Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine gönderilmesine karar verildi.

Murat K. hakkında dava açılıp açılmayacağına hastane raporu sonucuna göre karar verilecek.

Öte yandan Murat K.’nın daha önce bir okulun bahçesindeki ağaçları yakmaya çalıştığı, Sevgi Plajı’nda bulunan lavabo, klozet ve soyunma kabinlerinin tahrip ettiği ortaya çıktı.

İLGİLİ HABERSahiller Covid-19 yokmuş gibiSahiller Covid-19 yokmuş gibi

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.