DOLAR 32,3225 0.21%
EURO 35,1344 -0.01%
ALTIN 2.299,560,98
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çığ düşmesi sonucu şehit olan asker son yolculuğuna uğurlandı
  • Haber Ondan
  • Çığ düşmesi sonucu şehit olan asker son yolculuğuna uğurlandı

Çığ düşmesi sonucu şehit olan asker son yolculuğuna uğurlandı

ABONE OL
Aralık 28, 2020 13:45
Çığ düşmesi sonucu şehit olan asker son yolculuğuna uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki üs bölgesinde kar nedeniyle kapalı yolun açılması için yürütülen çalışmalar sırasında çığ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent’in naaşı İzmir’e getirildi. 30 yaşındaki Mehmet Onur Özbent için Torbalı’nın Ayrancılar Mahallesi’ndeki Yunus Emre Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

TÖRENE ÇOK SAYIDA SİYASETÇİ VE VATANDAŞ KATILDI

Törene şehidin annesi Ayten Özbent ile babası Mevlüt Özbent, kardeşleri Ulaş ve Barış’ın yanı sıra İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Ordusu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Hava Eğitim Komutanı Korgeneral Ziya Kemal Kadıoğlu, Güney Deniz Saha Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, CHP ve AKP İzmir milletvekilleri, siyasi partilerin il başkanları, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AYRANCILAR MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ

Özbent ailesinin üç çocuğundan en küçüğü olan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent için cenaze namazı kılındı. Helallik alındıktan sonra şehidin cenazesi, gözyaşları arasında Ayrancılar Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İlginizi ÇekebilirŞehit sayısı ikiye yükseldiŞehit sayısı ikiye yükseldi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.