DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’li Özel’den erken seçim açıklaması: Gün sayıyoruz
  • Haber Ondan
  • CHP’li Özel’den erken seçim açıklaması: Gün sayıyoruz

CHP’li Özel’den erken seçim açıklaması: Gün sayıyoruz

ABONE OL
Eylül 2, 2021 08:22
CHP’li Özel’den erken seçim açıklaması: Gün sayıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sosyal medya hesabından katıldığı bir programda yaptığı konuşmadan bir kesit paylaşarak, “Erken seçim vatandaşın talebi. İktidarı devralmak için gün sayıyoruz” dedi..

“HERKESİ KARDEŞ KILMAK İÇİN İKTİDARI ALACAĞIZ”

Özel, paylaştığı videoda ise şu ifadeleri kullandı:

*Erken seçim, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Meral Akşener’in talebi, gündemi değil, vatandaşın talebi. Biz buna dünden razıyız, bugünden hazırız.

*Biz CHP olarak, iktidarı devralacağımız gün için, seçim için gün sayıyoruz. Ne zaman yaparlarsa yapsınlar. Yapmazlarsa en geç 2023’ün haziran ayında bu ülkede artık iktidar değişecek.

*Bunun için hepinizden talebimiz, beklentimiz, iktidara giderken elbette 20 yılda yanlış yapanlardan, hırsızlık yapanlardan, yolsuzluk yapanlardan yetim hakkını yiyenlerden hesap sorulacak. Ama onların hepsi sadece bu işin en üst düzey sorumlularından.

*Sakın ha sakın, iyi olsun diye oy vermiş, sonradan pişman olmuş AKP’li çiftçiyi, emekliyi, emekçiyi endişelendirmeyin. Kutuplaştıranlarla kucaklaşmak için, şeytanlaştıranlara inat, kardeşleştirmek için, bu ülkeyi kardeşi, kardeşe düşman etmeye çalışanlara inat yeniden herkesi kardeş kılmak için iktidarı alacağız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.